AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi

Dr. Mustafa Canbey: “Türkiye Yüzyılı’nın Gençleriyle Gurur Duyuyoruz”
📍 AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi
Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları’nın 7. Olağan Kongresi’ne katılarak, gençlerle bir araya geldi. Heyecan ve gurur dolu bir gün yaşanan kongrede, gençlerin enerjisi ve Türkiye’nin geleceğine olan inançları dikkat çekti.
Yeni Başkan ve Ekibe Tebrik
Kongrede yeni İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Mustafa Bilal Dönmez ve ekibini tebrik eden Canbey, “Bu kutlu yolda gençlerimizin azmi ve cesareti bizlere güç veriyor. Yeni dönemde başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Görev süresi boyunca büyük bir özveriyle çalışan bir önceki başkan Tunahan Palaz ve ekibine teşekkür eden Canbey, geçmiş dönemde emeği geçen herkese minnettar olduklarını belirtti.

Vefat Eden İsimlere Rahmet
Kongrede konuşan Dr. Canbey, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden değerli başkan Hüseyin Murat Uysal ve gençlik kollarının kıymetli üyesi Ecem Sultan Çamlı’yı rahmetle andı. “Onların bıraktığı miras, gençliğimizin azim ve kararlılığına rehber olacaktır” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Türkiye Yüzyılı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nın gençlerle birlikte inşa edileceğini vurgulayan Canbey, gençlerin cesareti, çalışkanlığı ve azmiyle bu yolculuğun sürdürüleceğini ifade etti.
Balıkesir’in Gençlerine Mesaj
“Balıkesir’in gençleri, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak bir güce sahip. Bizler, sizlerle gurur duyuyoruz ve yol arkadaşlığımızdan mutluluk duyuyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.
Kongre, gençlerin coşkulu katılımı ve yeni yönetimin görevi devralmasıyla sona erdi.