Dursunbey İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezi Öğrencileri ile Yeni Camii Buluşması

Dursunbey İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezi Öğrencileri ile Yeni Camii Buluşması

Dursunbey İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezi Öğrencileri ile Yeni Camii Buluşması

Dursunbey İlçe Müftülüğü olarak, Gençlik Merkezi öğrencilerimizi ilçemiz Yeni Camii’nde manevi bir programda bir araya getirdik. İlçemiz Manevi Danışmanı Kadriye Dönmez ve camii din görevlilerimizin katılımıyla gerçekleşen buluşmada öğrencilerimizle namaz kıldık, ardından birçok etkinlik gerçekleştirdik.

Bu program, gençlerin cami ve ibadetlerle ilişkisini güçlendirmeyi ve manevi değerleri pekiştirmeyi amaçlamaktadır. Kadriye Dönmez ve din görevlilerimiz, öğrencilere caminin ve ibadetin İslam’daki yeri üzerine sohbetler yaparak onların merak ettiği soruları yanıtladı. Ayrıca gençlerin cami ortamında birlikte vakit geçirebilmeleri için eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlendi.

Camii ve Gençlik Bağını Güçlendirmek

Bu tür buluşmalar, gençlerin camii atmosferini tanıması ve ibadeti hayatlarının bir parçası olarak görmeleri için özel bir önem taşımaktadır. Programa katılan öğrenciler, camii görevlilerimiz eşliğinde İslamî değerler ve ibadet bilinci konusunda bilgilendirildiler. Sohbetlerde ibadetin günlük hayatımızdaki yeri, yardımlaşma ve manevi olgunluk gibi konulara da değinildi.

Etkinliklerin Gençlerin Üzerindeki Etkisi

Namaz sonrasında gerçekleştirilen etkinlikler, gençlerin manevi duygularını canlandırmaya yönelik olup; camiyi sadece ibadet yeri olarak değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın, bir araya gelmenin bir mekânı olarak görmelerine vesile oldu. Gençler arasında dayanışmayı artıran bu tür faaliyetler, onların sosyal bağlarını da güçlendirmektedir.

Dursunbey İlçe Müftülüğü olarak bu organizasyonda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür eder; öğrencilerimize, hem ibadet yolunda hem de eğitim hayatlarında başarılar dileriz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu tür faaliyetlerle destek olmaya devam edeceğiz.

4o

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.