Etap Suçıktı ve Ametist Kafe yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Etap Suçıktı ve Ametist Kafe yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Suçıktı’da Yeni Etap Hizmete Açıldı🟣

Dursunbey Belediyesi tarafından Suçıktı Mesire Alanında gerçekleştirilen rekreasyon projeleri kapsamında 3. Etap Suçıktı ve Ametist Kafe yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Dursunbey’in simgelerinden Suçıktı mesire alanında, 2018 ve 2022 yıllarında tamamlanan 1. ve 2. etap peyzaj çalışmalarının ardından, 3. etap genişleme çalışmalarına da tamamlandı. Toplamda 5.160 m2’lik yeni bir alana daha kavuşan Suçıktı’da Balat İşleyen Eller Kadın Kooperatifinin işleteceği kafe de gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Balıkesir Vali Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman, Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Yeni tesisler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “Toplam 5.160 m2 alanda yer alan yeni etabımız Suçıktı’mıza çok yakıştı. İçerisinde çim amfi, 2.400 metrekare yeşil alan, dinlenme alanları, 25 Metre yüksekliğinde şanlı Türk Bayrağımız, mini basketbol, voleybol, futbol sahaları, çocuklarımız için survivor park, teleferik park bulunan 3. Etabımızda her detay titizlikle düşünüldü. İlçemizin simgelerinden Ametist taşından esinlenerek yaptığımız yeni kafemiz de, Suçıktı’ya çok yakıştı. Bu kafemiz de Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Balat İşleyen Eller Kadın Kooperatifimiz tarafından işletilecek. Kadın girişimciliği desteklemek amacı ile yaptığımız bu kafe özellikle gençlerimiz için uğrak bir nokta olacak. Buraya ayrıca 40 araçlık bir park alanı da kazandırdık. Projede emeği geçen tüm personellerime teşekkür ediyor, Suçıktı’ya kazandırdığımız bu alanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gerçekleşen açılış törenin ardından Kadın Kooperatifi üyeleri tarafından hazırlanan yöresel lezzetler katılımcılara ikram edilirken, açılışta birçok kahve çeşidi de katılımcılara ikram olarak sunuldu.

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.