Dursunbey Belediyesi Dursunbey OSB’de Süt Tozu Fabrikası Açılacak

Dursunbey Belediyesi Dursunbey OSB’de Süt Tozu Fabrikası Açılacak

17s  · 

Dursunbey OSB’de Süt Tozu Fabrikası Açılacak

Dursunbey Belediyesi 

17s  · 

Dursunbey OSB’de Süt Tozu Fabrikası Açılacak

Balıkesir’de faaliyet gösteren 18 birliğin bir araya gelerek kurduğu Balıkesir Birlikleri Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dursunbey OSB’de Süt tozu üretecek.

Balıkesir’de et ve süt üreten 42 bin üreticinin örgütlü olduğu 18 birlik tek çatı altında toplanarak güçlerini birleştirdi. Balıkesir Birlikleri Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adı altında bir şirket kuran birlikler Dursunbey Organize Sanayi Bölgesinde süt tozu üretimi yapacak.

Bu kapsamda Suçıktı 3. Etap ve Ametist kafe açılışı öncesi Suçıktı amfi’de yer tahsis töreni gerçekleşti. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Balıkesir Vali Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman, Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürümüz Erkan Alkan, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Ali Aşuk, Karasi ve Altıeylül Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cahit Şimşek, Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Faruk Özen, Balıkesir Birlikleri Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim kurulu Başkanı Hasan Çetin katıldı.

Yer tahsisi töreninde konuşan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bu projenin Türkiye genelinde ki birliklere örnek olacağını ifade etti. Konuşmalar sonrası Balıkesir Birlikleri Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çetin ile birlikte protokol imzalayan Başkan Bahçavan, bu tesisin Dursunbey ve Balıkesir’e hayırlı olmasını diledi.

Balat Gazetesi

1989 yılında Televizyon, Radyo sonrasında Dijital Medya, Dergi ve Gazetecilik yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.